“Dansk Solcelleforening finder, at det er urimeligt, at der med dette udkast lægges op til inden for få år for fjerde gang at indføre en betydelig ændring i betingelserne for at få solcelle anlæg. Det skaber usikkerhed hos kommende solcelleejere om effekten af deres investering, dermed ødelægges solcellemarkedet.”

Læs hele høringssvaret her:

En kommentar til “Høringssvar til udkast til lov om afgift af elektricitet

 • 31. juli 2017 at 10:03
  Permalink

  Jeg mener også at det er urimeligt når man har indvisteret 127.000 i solceller i sommeren 2012 jeg er pensionist og kunne godt bruge de penge anderledes. Jeg indvisterede samtidigt i to luft til luft varmepumper som jeg bruger til at varme huset op med.
  Venlig hilsen
  Børge Minius Jensen

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *